Szolgáltatásaink

Speciális mennyezetek

Vlágítások takarása, különféle, izgalmas mennyezeti-, és falszerkezeti elemekkel. A szobából így varázsolunk színháztermet, tróntermet, vagy bármi mást, egyéni igények szerint.
 

Gyakorlati képzőhely

 A szobafestő - tapétázó, szigetelő-, és a szárazépítő - kartonszerelő, szakma gyakorlari képzőhelye vagyunk, a nappali rendszerű iskolai - és felnőtt oktatásban egyaránt. 

Ha úgy érzed, szeretnéd vidáman eltölteni a kötelező szakmai gyakorlatodat, gyere és jelentkezz egy fiatalos brigád tagjai közé, tanulóként. Ha azonban úgy érzed, szükséged van a poroszos nevelésre, akkor nem leszünk jó választás neked. A mobilod hozhatod, az elvégzett munkádat fotózhatod, és közzé is teheted a közösségi oldaladon.

A többit szóban, személyesen megbeszéljük. Lehet, hogy rád várunk? 

 

Anyagszükséglet biztosítása

Nincs idegeskedés. Nincs kilincselés. Nincs több, a családjától az ügyintézéssel elvont idő.

Összeírjuk, mire, és abból mennyire van szükség az elvégzendő munkához. Megrendeljük, árajánlatot kérünk, és ha az ajánlott ár Önnek megfelel, akkor a kiszállításról is gondoskodunk. A számlát közvetlenül Ön kapja a Tüzéptől, és utalással közvetlenül a Tüzépnek fog fizetni, a megrendelt anyagokért. Mi a fizetés folyamatában nem veszünk részt.

S hogy ez Önnek mibe kerül?

A DLSZ-nél semmibe. .... Csak kérni kell. 

Külső-, belső állványzat biztosítása

Levesszük Megrendelőink válláról annak terhét, amit az állványok felállíttatása, és oda-vissza szállíttatása, illetve az ehhez szükséges külön megállapodások létrehozása jelent.

A DLSZ szervezésében pontosan akkorra ér oda az állvány, amikorra kell, úgy lesz felállítva, ahogyan az szükséges, miközben maga az állványzat minden munkabiztonsági szempontnak meg fog felelni, és a felújtási munkálatok befejeztét követően haladéktalanul el is lesz szállítva.  
 

Teljeskörű hagyatékfeldolgozás

 A hagyatékba kapott ingatlanát eladásra felkészítjük, értékét ezzel növeljük, Home Staging szolgáltatásunkon belül (felújítás, lakberendezés). A hagyaték ingatlant kiürítjük (pincétől a padlásig), és/vagy hagyatékot a legmagasabb áron felvásárolunk.  


Home Staging

Az általunk eladásra felkészített lakások piaci értéke garantáltan növekszik, mert olyanná varázsoljuk a lakást, amelyért a Vevők hajlandók többet fizetni. 

Az ingatlanközvetítők számára is rendelkezésre állunk ezzel a szolgáltatásunkkal, akik így gyorsabban, és magasabb áron értkesíthetik majd a rájuk bízott ingatlant. Munkájuk hatékonyabb, hiszen kevesebb mutatással érhetnek el nagyobb sikereket.

Befektetők is sikerrel vehetik igénybe eme szolgáltatásunkat, hiszen az általunk eladásra kínált ingatlanjaik eladási ideje feleződhet, munkánk nyomán. 

Aki e szolgáltatásunkat igénybe veszi, értéket teremt, hiszen egy jó Home Stager a legszebb arcát mutatja az eladsra/kiadásra kínált ingatlanoknak. Az eladási ár emelkedésével pedig a befektetett pénzösszeg megtérülése 20-30%-al is nőhet. 

Tanácsadási szolgáltatás

Mini csomag: Szükség esetén felmérünk, összeírjuk az anyagszükségletet, elmondjuk, melyik falat hogyan lehet kijavítani, és a kivitelezést a Megrendelőre bízzuk. Ez a módszer akkor előnyös, ha mindössze egy helység javításáról van szó.

Midi csomag: Ha azonban egy teljes belső felújításról van szó, felmérés és anyagszükséglet összeírását követően segítünk a szükséges anyag megrendelésében, és a Megrendelőhöz való szállításában. Ha szükséges, megmutatjuk a végzendő feladatokat, a többit a Megrendelőre bízzuk. Ez a módszer akkor előnyös, ha a Megrendelő tudja, hogyan, de nem ismeri a munkafolyamatok sorrendjét, és dinamikáját.

Maxi csomag: Teljes belső, vagy külső felújításnál, ha a Megrendelő a saját két kezével szeretné szépíteni a házát/lakását, valamennyire ért is hozzá, ám teljesen nem biztos a dolgában, felmérés, és anyagszükséglet összeírását, az anyag megrendelését, és kiszállíttatását követően a munkálatokat Peti mester személyes szakmai vezetése mellett a Megrendelő önmaga végezheti el. Családi-, baráti segítség bevonható a Megrendelő részéről. 
 

Nagyi Padlása - Ajándékkuckó Webáruháza 

.... mert a DLSZ szépíti a lakást, a Nagyi Padlása pedig otthonná varázsolja azt a lakásdekorációival, miközben Egészségtárunkból is kedvére válogathat, annak érdekében, hogy minél tovább, minél jobb életminőségben élvezhesse megszépült otthonát! ....

Házhoz szállítás (mivel személyesen kézbesítünk) csak 10 000 Ft feletti megrendelés esetén, kizárólag Heves és Borsod Vármegyékben lehetséges. Egyéb esetekben a kiválasztott termékek irodánkban átvehetők.

A Webáruházat keresd a menüpontjaink között! POS terminál

2023. márciustól cégünk POS terminállal is rendelkezik. Úgy az építőipari, mint a piaci árusítással foglalkozó üzletágunkban tehát már nem szükséges a készpénzes fizetés, elegendő egy bankkártya. 

Terminálunk mindenféle típusú kártyát, és mindenféle pénznemben való kifizetést elfogad. Papír alapú nyugtát ad a helyszínen, igény esetén e-mailben is megerősítést küld a kártyával történő fizetésről.