Dudásékról ...

Minőségi munka

Dudás Péter, cégtulajdonos - ügyvezető, gyakorlati szakoktató.

A festő szakmában 25 éve dolgozom, a kartonszerelést-szigetelési rendszerek ismeretét ezen idő alatt sajátítottam el. Örök nyughatatlanként mindig is a kihívásokat kerestem, így munkám során is az egyedi, különleges elképzeléseket igyekszem megvalósítani. 
ugyanezt tudom elmondani a szigetelő szakmámról is. Nemcsak hő-, de víz-, tűz- és hangszigetelést is készítek. 

Közületi- és magánmegrendeléseket egyaránt szívesen vállalunk, folyamatosan bővülő csapatunkkal.

Szakoktatói végzettségemet a Heves Megyei Iparkamaránál szereztem. Így a Dudás Lakásszépítés gyakorlati képzőhelynek minősül, gyermek- és felnőttképzésben egyaránt.  A szobafestő-, szárazépítő- és szigetelő szakmákat tanítom a gyakorlatban.

Dudás Anna, irodavezető, lakásdíszítő (Home Stager)
 
 
Dudás Lakásszépítés irodavezetője és marketingese vagyok. Az ügyfélkapcsolatok terén is fontosnak tartom a minőségi szolgáltatás nyújtását, Cégünk rendelkezik az Iparkamara Korrekt Partner, és a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítésével.

A kreatív irányvonalat egy agyi infarktus indította el az életemben. Hímezni kezdtem, munkáim gyöngy perlé és selyem hímzőcérnával készülnek. Falvédőimet színesben készítem, a betűket telivarrással adom közre. Termékeink a matyó, a kalocsai, a gömöri, az újszászi hímzésmotívumokkal készülnek. A hímzés, és a mintasorok történelmével és elméletével az Őrzők Blogja című menüpontunk foglalkozik bővebben.

Lakásdíszítőként a retro-, vintage-, shabby chic és a hagyományos vidéki enteriőrök kialakításában és megvalósításában érzem igazán otthon magam. Stílus-tanácsadást vállalok az enteriőr kialakításában - a gyakorlati megvalósításban a Dudás Lakásszépítés közreműködik. 

Magán- és közületi megrendeléseket egyaránt teljesítek.