Megnyitottuk a Nagyi Padlása - Ajándékkuckónkat

2023.01.31

Az Új Év új tervek megvalósításával kezdődik nálunk.

Már sokan tudjátok: elkötelezett hagyománytisztelők, és - őrzők vagyunk. Évek óta gyűjtögetjük a hagyományos lakberendezési eszközöket, lakásdekorokat, sőt: a kézzel hímzett lakáskiegészítőket mi magunk késztjük. Építőipari tevékenységünk során kialakult az a felénk irányuló, megrendelői szükséglet is, hogy hagyaték ingatlanokat készítsünk fel eladásra. A Home Staging szolgáltatásunkat elindítása mellett hagyatékot is felvásárolunk tehát, de vállaljuk a hagyaték ingatlanok teljes kiürítését is.

Az évek folyamán, ilyenformán egyre csak gyarapodott gyűjteményünk, mígnem úgy döntöttük: megosztjuk a többi gyűjtővel is azt, amink van. 

Létrehoztuk hát a Facebookon a Nagyi Padlása - Ajándékkuckó néven a virtuális bemutatótermünket. Ide töltjük fel gyűjteményünk azon darabjait, melyeket eladásra szánunk. Pontos megjelöléssel, körülírással méretezéssel, és eladási árral. Itt kerülnek licit kiírásra az általunk eladásra kínált, műalkotás számmal ellátott festmények is.

Virtuális portálunkat nem szabad összetéveszteni egy webáruházzal - mert nem az. Megrendeléseket, előjegyzéseket fogadunk (e-mail, telefon), de nem postázunk. Egyrészt, mert nincs a postázási folyamatra kapacitásunk (a DLSZ építőipari tevékenysége ugyanúgy folytatódik tovább, és ott is helyt kell állnunk), másrészt azért, mert elszaporodtak megrendelői oldalról is a csalók. Harmadrészt pedig azért, mert ismervén a hazai csomagkezelési szokásokat (sajnos) és gyakorlatot, bármilyen gondos csomagolás mellett is előfordulhat, hogy ha nem is törik, de reped, vagy megpattan a csomag tartalma, akkor maga a csomagban lévő tárgy értékét veszti. Gondoljunk csak a Herendi rózsák nagyon finoman kidolgozott szirmaira, vagy a tojáshéj-porcelán készletekre, stb. Ezekkel, ha nem bánunk kesztyűs kézzel, nagyon könnyen megsérülnek. 

Summa summárum: nem postázunk. 

Viszont házhoz tudunk szállítani, jártunkban-keltünkben, Heves-, Pest-, Hajdú-Bihar, és Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyékben. A Nagyi Padlására elhelyezett termékeinket ugyanis vasárnaponként, más-más piacokon kirakodjuk. És azokra a településekre, amelyek az útvonalunkba esnek, ezeken a napokon, el tudjuk szállítani a megrendelt kincset. 

Kirakodásaink:

Minden hónap első vasárnapján Miskolcon, a Régiségvásáron leszünk megtalálhatók. Minden hónap második vasárnapján a Debreceni Régiségvásáron találkozhatunk. Minden hónap harmadik vasárnapján a Budaörsön található Budai Zsibin leszünk jelen. A negyedik vasárnap megpihenünk, de székhelyünkön/bemutatótermünkben (Heves megye, Nagyút, Kompolti út 10.) ekkor is megtalálhatók vagyunk.

Mindemellett, természetesen, telefonon történő egyeztetést követően, a hét bármely napján székhelyünkön/bemutatótermünkben átvehető a Nagyi Padlására feltöltött, fotó és leírás alapján kiválasztott kincs. 

Számlázás:

Kincseinket nemcsak magánszemélyek számára értékesítjük, hanem cégeknek, vállalkozóknak is. Természetesen számlát tudunk adni, sőt: hamarosan a piaci kirakodásainkat sem nyugtatömbbel, hanem mobil számlanyomtatóval kísérjük majd. (Ennek beszerezése folyamatban van). 

Bankkártyás fizetés:

2023. márciustól már bankkártyás fizetésre is lehetőség van nálunk, úgy az építőipari, mint a piaci árusító üzletágunkban. POS terminálunk mindenfajta kártyatípust, és mindenfajta pénznemet elfogad, úgy a piacokon, mint az irodánkban. A fizetésről papír alapú nyugtát, és e-mailen elküldött elektronikus nyugtát is egyaránt kiállít.

Mert ne feledjék: ajándékozni jó. 

A Nagyi Padlása - Ajándékkuckó Facebook oldala ide kattintva érhető el. Kövessék ott a kincseink tárházát, és annak változásait. Jelenleg porcelánokkal, kristályokkal, készletekkel, nippekkel, eozinokkal és festményekkel telve a Padlás, de hamarosan a kincsek tárháza bővülni is fog. Érdemes hát belike-olni/bekövetni a Nagyi Padlását. 


Kövess bennünket a Facebookon is!