Blog

Blogol a DLSZ .....

Mit is írhatunk egy Blogba? "Sztárolhatjuk" magunkat, hírül adhatjuk saját eseményeinket - de erre ott a Facebook oldalunk. . :) Ott még több fotóinkkal, rögzített-, vagy élő videóinkkal is találkozhattok. A Facebook oldalunkon nemcsak saját híreinkkel találkozhattok, hanem minden olyan cikkel, vagy más hivatalos oldalak saját ajánlóival, amelyek alapján még otthonosabbá varázsolhatjátok lakásaitokat, ti magatok, vagy éppen a DLSZ segítségét kérve. 

A Facebook oldalunk tehát nem csupán névjegyként funkcionál, hanem egy használható, virtuális prospektust ad a kezetekbe, ha egy Like-ot nyomva követni kezdtek ott bennünket.

Ez a Blog azonban más. Komolyabb. Felnőttesebb ... 

 Fogadjátok sok szeretettel. 

(Blogol: Dudás Anna - lakásdíszítő, Home Stager)

Beköszöntött a fűtési szezon, ezzel egyidőben nagyon sok lakásban jelentkezik a penész a falakon. Hogyan és mitől alakulhat ki? Egyetlen oka van: a teljes légmozgás-zárás a lakásban, a helységek falai nem kapják meg a szükséges szellőztetést. Nyáron azért nem okoz számottevő problémát a penész, mert ablakaink folyamatosan nyitva vannak, hogy a...

Szeretettel üdvözlünk minden weboldalunkra látogatót, kellemes időtöltést kívánva oldalunkon. Jelenleg a Blogunkat olvassa Kedves Olvasó - bár ez a menüpont most még részletes tervezés és feltöltés alatt áll.