en-DLSZ - a gyakorlati képzőhely

12/10/2021

A DLSZ munkáját eddig is a minőség fémjelezte, de mióta Cégvezetőnk gyakorlati szakoktatóvá is vált, a DLSZ pedig így gyakorlati képzőhellyé avanzsált, a Minőség egybeforr a Dudás Lakásszépítés nevével.

Nemcsak a fiatalok, hanem a felnőttek oktatásával is foglalkozunk, folyamatosan változó munkaterületeken. Peti mester jelenleg szakoktatói továbbképzésen vesz részt, annak érdekében, hogy minél tökéletesebb, minél rátermettebb szakembereket nevelhessen ki a jövő számára. 


A szakmai gyakorlat letöltésére és elvégzésére a DLSZ-hez többféle módon is lehet jelentkezni:

- Irodánkban, személyesen, melynek címe: 3357. Nagyút, Kompolti út 10. 

A jelentkező gyermekeket szeretnénk, ha a szülő is elkísérné, a személyes tapasztalatok megszerzése, és a szükséges iratok aláírása céljából. Felnőttek esetében, természetesen a szülővel való megjelenéstől eltekintünk. :) 

- Telefonon. Vezetékes: 06-36/950-702, és mobil: 06-30/247-08-13.

- E-mailen: info@dudas-diszites.hu


Ha úgy érzed, szeretnéd vidáman eltölteni a kötelező szakmai gyakorlatodat, gyere és jelentkezz egy fiatalos brigád tagjai közé, tanulóként. Ha azonban úgy érzed, szükséged van a poroszos nevelésre, akkor nem leszünk jó választás neked. A mobilod hozhatod, az elvégzett munkádat fotózhatod, és közzé is teheted a közösségi oldaladon. 

A többit szóban, személyesen megbeszéljük. Lehet, hogy rád várunk? 


Kövess bennünket Facebook oldalunkon is!