Dudásékról ...

Minőségi munka

Dudás Péter, cégtulajdonos - ügyvezető, gyakorlati szakoktató.

A festő szakmában 25 éve dolgozom, a kartonszerelést-szigetelési rendszerek ismeretét ezen idő alatt sajátítottam el. Örök nyughatatlanként mindig is a kihívásokat kerestem, így munkám során is az egyedi, különleges elképzeléseket igyekszem megvalósítani. 
ugyanezt tudom elmondani a szigetelő szakmámról is. Nemcsak hő-, de víz-, tűz- és hangszigetelesést is készítek. 

Közületi- és magánmegrendeléseket egyaránt szívesen vállalunk, folyamatosan bővülő csapatunkkal.

Szakoktatói végzettségemet a Heves Megyei Iparkamaránál szereztem. Így a Dudás Lakásszépítés gyakorlati képzőhelynek minősül, gyermek- és felnőttképzésben egyaránt.  A szobafestő- és szárazépítő szakmát tanítom a gyakorlatban.

Dudás Anna, irodavezető, lakásdíszítő, vállalkozás manager
 
 
Dudás Lakásszépítés irodavezetője és marketingese vagyok. Az ügyfélkapcsolatok terén is fontosnak tartom a minőségi szolgáltatás nyújtását, Cégünk rendelkezik az Iparkamara Korrekt Partner minősítésével.

A kreatív irányvonalat egy agyi infarktus indította el az életemben. Hímezni kezdtem, munkáim hagományos- és selyem hímzőcérnával készülnek. Falvédőimet színesben készítem, a betűket telivarrással adom közre. Hagyományos stílusú enteriőrökbe kiváló lakásdekorként funkcionálnak termékeim (futók, nagyméretű asztalterítők, díszpárnák, falvédők).

Lakásdíszítőként a retro-, vintage-, és a hagyományos vidéki enteriőrök kialakításában és megvalósításában érzem igazán otthon magam. Stílus-tanácsadást vállalok az enteriőr kialakításában - a gyakorlati megvalósításban a Dudás Lakásszépítés közreműködik.

Magán- és közületi megrendeléseket egyaránt teljesítek.