Szalaggal díszített üvegtányér Kalcedon ásvánnyal

Királykék színű üvegtányér, halványkék mintás szalaggal körbevonva ad romantikus keretet a Kalcedon ásvány marokköveknek. 

A 33 db marokkő valódi ásványból készül, így egyik sem egyforma. Az ásványok mintázata és színárnyalata eltér egymástól. 

FAJTÁI:

  • Kék kalcedon
  • Dendrites kalcedon
  • Rózsaszín kalcedon
  • Vörös kalcedon

SZÍN

Fehér, rózsaszín, kék, vörös, szürkés

CSAKRA

Torokcsakra

HOROSZKÓP

Ikrek, Rák, Szűz, Nyilas, Bak

JELLEGZETESSÉGEI

A kalcedon gondoskodó kő: fejleszti a testvériességet, a jóakaratot, fokozza egy közösség összetartó erejét. Használható a gondolatátvitel és a telepátia elősegítésére is. Elnyeli a negatív energiát, majd szétoszlatja, megelőzendő a továbbadást.

A régi időkben a kelyheket kalcedonból készítették és ezüsttel szegélyezték. Azt tartották róla, hogy megelőzi a mérgezést.

A kalcedon harmonikussá teszi az elmét, a testet, az érzelmeket és a szellemet.

A jóindulat és a nagylelkűség érzését csepegteti belénk, az ellenséges érzületeket megszünteti és a melankóliát örömmé alakítja át.

Pszichológiailag:

Csökkenti az önbizalomhiányt, és konstruktívvá teszi a belső gondolkodást. Nyitott és lelkes egyéniséggé tesz. Hatékony segítség lámpaláz ellen, megszünteti a gátlásokat. Elnyeli és szétszórja a negatív gondolatokat, érzelmeket és a rossz álmokat.

GYÓGYHATÁSA

A kalcedon hatékonyan tisztít, beleértve a nyílt sebeket is. Csillapítja a száraz köhögést és a hörgőbetegségeket, továbbá jótékony hatással van minden légúti fertőzésre. Táplálja az anyai ösztönt, és növeli a tejelválasztást; javítja az ásványi anyagok hasznosítását, megakadályozza lerakódásukat az erekben. Csökkenti az elmebaj és a szenilitás tüneteit. Fokozza a fizikai energiát. Egyensúlyba hozza a testet, az érzelmeket, az elmét és a lelket; gyógyítja a szemet, az epehólyagot, a csontokat, a lépet, a vért és a keringési rendszert.

ALKALMAZÁSA

Viseljük az ujjakon, a nyak körül, övcsatként; vagy tegyük a megfelelő testrészre, elsősorban a szervek fölé és a bőrrel érintkezve!

KÜLÖNLEGES SZÍNEK

Kék kalcedon

Kreatív kő. Megnyitja az elmét az új ötletek befogadására, és segíti az új helyzetek elfogadását. A kék kalcedon szellemi rugalmasságot biztosít, a szavak mesterévé tesz, erősíti a hallgatni tudás képességét és a kommunikációt. Megkönnyíti az idegen nyelvek tanulását és javítja az emlékezetet. A gondtalanság érzését kelti, és képessé tesz arra, hogy optimistán tekintsünk a jövőbe. Erősíti az önmegfigyelést. Ezt a követ hagyományosan az időjárás befolyásolására használták, és olyan betegségek gyógyítására, amelyek az időjárás változásaival függnek össze.

Fizikailag:

A kék kalcedon segíti a nyálkahártya regenerációját, és enyhíti a rendellenességeket, amelyeket az időjárásra való érzékenység vagy a nyomás okoz, ilyen például a zöld hályog. Erősíti az immunrendszert. Serkenti a nyirokáramlást, száműzi az ödémát; gyulladáscsökkentő hatása van, csökkenti a hőmérsékletet és a vérnyomást. Gyógyítja a tüdőt, és a dohányzás következményeitől tisztítja a légző rendszert.

....

A tányér átmérője: 31 cm- Hagyatékból - 

17 800,00 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 17 800,00 Ft