Drapal - Fagyöngy Préslé, 200ml

Drapal - Fagyöngy Préslé, 200ml

A népi gyógyászatban régóta használják szív, érrendszer rendbetartására, gyulladáscsökkentésre, nyugtatásra.

A préslevek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott anyagot (cukrot, vizet, alkoholt, tartósító- színezék anyagot sem). Felbontás után hűtőben tárolva 7-10 napig fogyaszthatók. Kúraszerű alkalmazásuk javasolt. Fogyaszthatók magukban, vagy vízzel, gyümölcslével, teával hígítva.

Probléma-Megoldás :szív-és érrendszer, immunrendszer, stressz, visszér

Jellemzők :100% Természetes alapanyagok, Vegán, Gluténmentes, Laktózmentes, Szójamentes, Cukormentes

Drapal - Fagyöngy Préslé, 200ml

Tiszta növényi préslé, pasztörizálással tartósítva.

A fagyöngy leveleit és ágvégeit hasznosítják, hatóanyagai között érdemes megemlíteni a glikoproteineket, a viscotoxint, a flavonoidokat és a lektint.

Magas vérnyomásra, érelmeszesedésre és szívritmus szabályozásra javasolható. Az erek áteresztő képességét javítja, ezáltal jó szédülésre, fülzúgásra, visszérre, javítja a koncentrációs képességet.

Az utóbbi időben a gyógyszeripar használja gyógyászati készítmények előállítására. Ezeket ízületi betegségeknél, az immunrendszer erősítésére, a teljesítő képesség fokozására, fájdalomcsillapítóként, étvágygerjesztőként használják.

A fagyöngyöt népi gyógyászatban régóta használják szív, érrendszer rendbetartására, gyulladáscsökkentésre, nyugtatásra. A kutatások azt mutatják, hogy segítheti a vércukorszint szabályozását.

Nem tartalmaz semmilyen hozzáadott anyagot, sem cukrot, sem tartósítószert, sem színezéket, sem alkoholt.

A kúrák alapelve:

Egy kúra 6 üveg présléből áll, kb. 6 hetes időtartamban.

Mindig csak egy üveget bonts ki! A felbontott üveget hűtőben kell tárolni! Ügyelj arra, hogy a leveket a megadott sorrendben fogyaszd!

Javasolt mennyiség: naponta 3x1 evőkanál préslé magában, vagy alkalmanként akár 1:6 arányban hígítva (1 kanál lé és 6 kanál víz vagy gyümölcslé) étkezés előtt vagy közben.

Kúraszerű alkalmazásra javasoljuk.

Egy kúra 6 üveg présléből áll, amely állhat önállóan a fagyöngy présléből, vagy 3 fagyöngy és 3 galagonya présléből.


4 945,00 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 3 894,00 Ft