Apotheke echinacea szirup homoktövissel 250g

Apotheke Apotheke echinacea szirup homoktövissel 250g

Használd ki az echinacea és a homoktövis kedvező hatásait.

Az echinacea szirup homoktövissel alkalmazható fertőzéses megbetegedések, például nátha és influenza megelőzésére, kezelésére.

Az Echinacea

Az echinacea vagy bíbor kasvirág tele van olyan, az emberi szervezet számára kitűnő hatású anyagokkal, amelyek segítenek az immunrendszerünknek.  Enyhe, középsúlyos megfázás, légúti és húgyúti fertőzés kiegészítő és megelőző kezelésére alkalmas. Külsőleg nehezen gyógyuló sebek, gyulladásos bőrbetegségek esetén alkalmazzák. 

A homeopátiás gyakorlatban a növényi drogot immunstimuláns és gyulladásgátló hatása miatt különböző eredetű fertőzéses megbetegedések kezelésére használják.Az Echinacea antioxidánsokkal, például flavonoidokkal, cichorsavval és rozmarinsavval van ellátva, amelyek segíthetnek megvédeni a testet az oxidatív stressz ellen.

Az antioxidánsok olyan molekulák, amelyek segítenek megvédeni a sejtjeit az oxidatív stressztől, egy olyan állapottól, amely krónikus betegségekhez, például cukorbetegséghez, szívbetegségekhez és sok máshoz kapcsolódik. 

 Az Echinecea alkalmazásának módja:

Immunrendszer erősítés, tavaszi őszi időszakban: kúra szerű alkalmazás javasolt, azaz egy hét szedés, egy hét szünet felváltva.

Kezdődő betegség esetén: intenzív alkalmazás a tünetek érezhető csökkenéség, maximum 1,5-2 hétig.

Fontos az echinacea alkalmazása során!

Ne használd az echinacea-t az alábbi esetekben!

  • Áldott állapotban lévő vagy szoptatós kismamák nem alkalmazhatják nagyon erős hatása miatt
  • Kisgyermekeknél is korlátozottan használható.
  • Amennyiben valaki teherbe szeretne esni, szintén nem javasolt az Echinacea szedése. Mindkét Echinacea faj csökkenti a teherbe esés valószínűségét.
  • Autoimmun betegek vagy más betegségből, szervátültetésből kifolyólag immunszupresszáns kezelés alatt állók!
  • Akik napraforgóval szemben allergiásak, a kasvirággal szemben is valószínűleg azok lesznek. Értelemszerűen ez a gyógynövény nem nekik való.

Összetevők: cukor, víz, homoktövis kivonat (20,5), echinacea kivonat (2), citromsav, káliumszorbát.

Tájékoztatás

Nem javasolt gyermekeknek és keresztes virágúakra érzékenyeknek. Csökkentheti egyes gyógyszerek hatását.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl.

2 980,00 Ft
Bruttó ár (Áfá-val) Áfa nélkül 2 347,00 Ft