Új szolgáltatásként biztosítjuk az anyagszükségletet is

2021.05.11

Ha bennünket választ, nem kell bajlódnia az elvégzendő munkához szükséges anyagok beszerzésével, pakolásával, szállításával. Nem szükséges órákat a számítógép előtt ülve felkutatni a gyártókat, a Tüzépeket, telefonálgatni, autózgatni helyszínről-helyszínre. Az idő pénz. 

Önnek is.

Akár külső-, akár belső felújítási munkálatokról légyen is szó, ha erre a feladatra Ön a DLSZ-t választja, akkor nemcsak kiváló munkát kap, hanem a szükséges anyagok is a háztartásába kerülnek, anélkül, hogy Önnek a kisujját mozdítania kellene ennek érdekében. 

Nincs idegeskedés. Nincs kilincselés. Nincs több, a családjától az ügyintézéssel elvont idő.

Összeírjuk, mire, és abból mennyire van szükség az elvégzendő munkához. Megrendeljük, árajánlatot kérünk, és ha az ajánlott ár Önnek megfelel, akkor a kiszállításról is gondoskodunk. A számlát közvetlenül Ön kapja a Tüzéptől, és utalással közvetlenül a Tüzépnek fog fizetni, a megrendelt anyagokért. Mi a fizetés folyamatában nem veszünk részt.

S hogy ez Önnek mibe kerül?

A DLSZ-nél semmibe. Nálunk ugyanis az anyagrendelés és közvetítés teljesen ingyenes. Ezért fizetnie nem kell. 

Egyedüli költsége ennek a folyamatnak (az anyagok árán felül) az a szállítási költség, amelybe az anyagok házhoz szállítása kerül. Ezt a folyamatot ugyanis (még) nem mi végezzük, csak szervezzük. 

Anyagszükséglet biztosításában stratégiai partnerünk: Zele-Tüzép, Kál. 


Ha felkeltettük az érdeklődését, a Kapcsolat menüpontban található ekérhetőségeinken, vagy az ott található űrlap kitöltésével lépjen kapcsolatba velünk. Szeretettel várjuk megkeresését.


Hamarosan újabb szolgáltatással is bővítjük kínálatunkat.Kövess bennünket a Facebookon is!