Tanácsadási szolgáltatásaink már kérhetők!

2021.08.06

A lakásfelújítás árai az egekbe szöktek, az anyagárak szinte havonta emelkednek. Nem mindenkinek áll módjában biztosítani a felújítási költségeket, a szükséges anyagok beszerzését követően. Az árak emelkedéséről nem a Kivitelezők tehetnek, mégis sokszor rajtuk/rajtunk csapódik az ostor. ....

Egyre többször hallani a lakásfelújítások kapcsán: simán megcsinálom én is, mi kerül ezen ennyibe? ... De megkaptuk már azt is: ezt én is simán megcsináltam volna, ezért ezt a munkafolyamatot nem fizetem ki. ... Az ilyen és hasonló megjegyzések megkeserítik úgy a Kivitelező, mint a Megrendelő napját, aznap, amikor elhangzik.

S mit tehet egy jó Kivitelező annak érdekében, hogy az ilyen, és hasonló mondatok ne hangozzanak el? A DLSZ- nél ennek érdekében már Tanácsadási szolgáltatás is elérhető. A Tanácsadási szolgáltatásunkon belül 3 csomag közül választhat a Megrendelő.

Mit jelent ez?


Tanácsadás - Mini csomag: Szükség esetén felmérünk, összeírjuk az anyagszükségletet, elmondjuk, melyik falat hogyan lehet kijavítani, és a kivitelezést a Megrendelőre bízzuk. Ez a módszer akkor előnyös, ha mindössze egy helység javításáról van szó.


Tanácsadás - Midi csomag: Ha azonban egy teljes belső felújításról van szó, felmérés és anyagszükséglet összeírását követően segítünk a szükséges anyag megrendelésében, és a Megrendelőhöz való szállításában. Ha szükséges, megmutatjuk a végzendő feladatokat, a többit a Megrendelőre bízzuk. Ez a módszer akkor előnyös, ha a Megrendelő tudja, hogyan, de nem ismeri a munkafolyamatok sorrendjét, és dinamikáját.


Tanácsadás - Maxi csomag: Teljes belső, vagy külső felújításnál, ha a Megrendelő a saját két kezével szeretné szépíteni a házát/lakását, valamennyire ért is hozzá, ám teljesen nem biztos a dolgában, felmérés, és anyagszükséglet összeírását, az anyag megrendelését, és kiszállíttatását követően a munkálatokat Peti mester személyes szakmai vezetése mellett a Megrendelő önmaga végezheti el. Családi-, baráti segítség bevonható a Megrendelő részéről.


Elérhetőségeink, melyeken Tanácsadási szolgáltatásaink is megrendelhetők:

Mail: info@dudas-diszites.hu

Telefon: 06-30/247-08-13, 06-36/950-702... 

vagy a weboldalunkon, a Kapcsolat menüpontban található űrlap segítségével 

is kapcsolatba léphetnek velünk. 

Mondja el, melyik csomagra van szüksége, és kérje ajánlatunkat. Állunk rendelkezésére.


Kövess bennünket a Facebookon is!